Atskleisti Savo Kūrybiškumą su Stebuklinga Vandens Tapybos Pen Spalvinga Ženklas Pen - Galutinis Žymekliai Plūduriuojantis Rašalo Rašiklis Doodle Wa

Sandėlyje
€39.81 €23.89

Kategorijos: Žaislai Ir Pomėgiai
Prekės kodas: # s191147

Pristatome mūsų naujausias be to, kolekcija - energingas ir universalus pakavimo nustatyti galimos dvi funkcijos, 8 spalvos arba 12 spalvų, šis rinkinys yra puikus visų savo kūrybinius poreikius.Kiekvieną komplektą įeina įvairių nuostabiu atspalvių, kuris įkvėps jūsų meno pusėje.Nesvarbu, ar esate profesionalus dailininkas ar tik pradedate, šios spalvos suteiks jūsų kūrinius į gyvenimą.Su 8 spalvų rinkinys, jūs turėsite kompaktišką atrankos esminių atspalvių, o 12 spalvų rinkinys siūlo net daugiau įvairių tiems, kurie mėgsta eksperimentuoti.

Ne tik padaryti šių pakavimo rinkiniai būna įvairių spalvų, bet jie taip pat būna dviejų skirtingų dydžių.Nėra. 01, mažo dydžio, priemonių 10.3*1cm, todėl jis puikiai tinka on-the-go menininkų ar su ribota vietos.Nėra. 02, didelio dydžio, priemonių 12.2*1,2 cm, suteikiant didesnį kiekį kiekvienos spalvos tiems, kuriems reikia daugiau dažų.

Šių pakavimo rinkiniai yra pagaminta, su aukštos kokybės medžiagų, užtikrinti sklandų taikymą, ir ilgalaikius rezultatus.Kompaktiškas dizainas daro juos lengva nešiotis, todėl jūs galite pasiimti savo kūrybiškumą, kur jums eiti.

Nesvarbu, ar esate profesionalus dailininkas, a mėgėjų, arba tiesiog ieško įdomus ir kūrybinis lizdo, mūsų pakuotės rinkiniai yra būtina turėti, be savo kolekciją.Gauti jūsų šiandien ir leiskite pasireikšti savo vaizduotei laukinių,

Specifikacijos Aprašymai
Prekės Pavadinimas: woma
Medžiaga: plastikiniai
Kilmės: Žemyninė Kinija
Rekomenduojame Amžius: 12+y, 0-3y, 3-6y, 6-12y, 14+y

Naujausi Atsiliepimai

Jums taip pat patiktų