5 Vnt Prakaito Absorbcija Greitas Džiovinimas Šaltu Rankšluosčiu Riešo Nuvalykite Prakaito Rankšluostį su talpinimo Kvėpuojantis Sporto Rankšluostį Stay Cool

Sandėlyje
€182.06 €91.02

Kategorijos: Sportas Ir Pramogos
Prekės kodas: # s196473

Savybės:

OOTDTY

Naujas šaltojo jausmas audinys: šalto-jausmas sporto rankšluostis sugeria šilumą ir prisitaiko temperatūra per specifika audinio struktūra suteikia žmonėms kietas ir patogus jausmas.Audinio sudėtyje nėra priedų, polimerinių medžiagų, krištolo, klijai, etapą, keisti medžiagų ir yra saugus ir sveikas naudoti.

Greitas vėsinimas: pasportavus ir prakaitavimas, sugerti rankšluosčiu ir purtyti jį 3 kartus, iš karto atvėsti, kuris pagreitina prakaito išsiskyrimas, ir turi ilgalaikį cool jausmas.

Kvėpuojantis & greitai džiūstantys: rankšluostį patvirtina unikalus medaus 3D trimatis audimo technologiją, kuri yra lengvas, patogus ir gaivus naudoti.Tinka fitnesui, lauko darbuotojų.

Atsparus vandeniui saugojimo dėžė: pakuotė yra pagaminta iš vandeniui EVA laikymo dėžutė su ventiliacijos angos, siekiant užkirsti kelią rankšluostį iš veisimo purvo.Tai yra daugiau, tvarkingas ir higieniškai nei plastikiniai pakavimo maišeliai, ir ji yra lengviau, saugoti ir tvarkyti.

Multi-purpose: tinka lauko veikia, žvejyba, dviračiai, alpinizmas, žygiai, joga, sporto salė, lauko darbo ir kitose aplinkose.

Techniniai duomenys:

Medžiaga: Poliesterio Pluoštas+Plastikas

Spalva: už dangaus Mėlyna/Rožinė/Violetinė/už Pilka/Žalia

Rankšluosčio dydis: Apytikriai. 90x30cm/35.43x11.81inch

Laikymo dėžutė dydis: Apytiksl. 12x8x4cm/4.72x3.15x1.57inch

Komplektą Sudaro:

5x Rankšluostį(su būda)

Pastaba:

Prašome leisti 1-2cm klaidų, dėl rankinis matavimas, įsitikinkite, kad jūs neprieštaraujate, prieš jums užsisakyti.Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.

Specifikacijos Aprašymai
Tipas: Kišenė, Multi Įrankiai
Kilmės: Žemyninė Kinija

Naujausi Atsiliepimai

Jums taip pat patiktų