2-16pcs Nardymo Durų Virvę Žaislas Daugkartinio naudojimo Juokinga Plaukimo Nardyti Vandens Suaugusiųjų Žiedai, Vandens Sporto Žaidimas Aids Thru Baseinas Durų Vaikams Žiedai V7X3

Sandėlyje
€1.51 €0.91

Kategorijos: Sportas Ir Pramogos
Prekės kodas: # s207127

Aprašymas:

Medžiaga: plastikas

Dydis:2,5 M/ 98.4 colių,1.5 M/59inch

Spalva:kaip paveikslėlyje

1. Medžiaga: nardymo durų plaukimo žiedas yra pagamintas iš aukštos kokybės plastiko, kuris nėra lengva būti pažeisti ir deformuoti, kuris padeda mokyti pradedantiesiems nardymo galimybes.

2.Kaip Naudoti:naudojant pirmą kartą, jums reikia pamirkyti du svertinis kamuolius po vandeniu ir maišykite 1-2 minutes, kol jie visiškai sugeria water.By tai darydami, arka, durų bus sklandžiai formuojasi už jūsų patogu naudoti.

3.Platus Taikymas: plaukimo nardymo žaislai yra puikus daug lauko veikla, pavyzdžiui, plaukimo šalys, povandenines kliūtis kursus,baseinas, nardymas ir kitos vandens susiję žaidimai.Gauti juos tai pat pradžių džiaugsmingas vasaros laikas.Jie tinka daugumai žmonių.

4.Per Duris Nardymo Žiedas: Mūsų povandeninio nardymo mokymo žaislai gali padaryti jūsų baseinas, vandens sportas įdomus, įdomus povandeninio nardymo žiedas, tegul žmonės plaukti aplink vandenyje, kaip žuvys.

5.Mėgautis Vandens Žaisti: Šis nardymo mokymo žaislas yra idealus vasaros dovana šeimai, draugams, plaukimo mokiniams; Baseinas, nardymas žaislai šeimos naudojate žaisti ir maudytis su draugais.

PASTABA

1. Kaip mes visi žinome ,įvairios kompiuteriai ekrano spalvos skirtingai,spalva tikrasis prekė gali šiek tiek skirtis iš šios nuotraukos.

2. Jei manote, sunku pasirinkti dydį ,jūs galite jaustis laisvai susisiekti su mewe bus duoti jums keletą pasiūlymų,bet tai jums nuoroda tik.

3.Mes galime priimti Sumaišyti straipsniai,Spalvų Ir Dydžių Tvarka.Daugiau kiekiais, daugiau, nuolaida.

Paketas apima:

2 vnt* Nardymo Plaukti žiedas

Dėkojame už jūsų paramą!Sveiki atvykę į pirkti pas mus!jei norite pirkti daugiau, nei mes, sąraše, prašome susisiekti su mumis.Have a nice day!

Specifikacijos Aprašymai
Kilmės: Žemyninė Kinija
Modelio Numeris: Per Duris Nardymo Žiedas
Tipas: BASEINAS

Naujausi Atsiliepimai

Jums taip pat patiktų