Kamuolys Duobę Kamuolius Spalvingas Baseinas Kamuoliukus Vaikams, 50pcs/set Kamuolys Duobę Nuskaityti Kamuoliai Vaikams, Patalpų ir Lauko Baseinas Žaisti Playpen

Sandėlyje
€1.23 €0.86

Kategorijos: Sportas Ir Pramogos
Prekės kodas: # s204686

Aprašymas:

Žaisti Kamuoliukų suteikia vaikams daug įdomus, ir yra puikus užpildyti kamuolys duobes, žaisti palapinės, playhouses, vaikai kamuolys baseinai, playpens, odrzuceń namai, ir t.t.

Techniniai duomenys:

Pavadinimas: Kamuolys Duobę Kamuoliai

Medžiaga: PE

Dydis: apie 2.17 colių skersmens kiekvienas

Pakavimo Sąrašas:

50pcs* Kamuoliukų Kamuolys Gpm

Pastabos:

1. Dėl apšvietimo efektai ir fotografavimo kampų, ten yra spalvų skirtumas produkto, prašome suprasti.

2. Dėl vadovo matavimo, yra tolerancija produkto dydžio.

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.【Švarus Lengvai】: Funkcija nr. savitą kvapą, Kamuoliukus Kamuolys Gpm yra atsparumo gniuždymui atspari ir sutirštės, kuri suteiks jums daugybę patogumų, valymo kasdieniame gyvenime.

2.【Paprasta Nešiotis】: Spalvingas Kamuolys Duobę Rutuliukai yra daugkartinio naudojimo laikymo maišą laikyti 50pcs kamuolius, teikiantis daugybę patogumų, skirtas kamuolys saugojimo ir organizacijos.

3.【Patikimas ir Minkštas】: Žaisti Duobę Kamuoliukai yra minkšti ir nėra lengva gauti pradurta, ir gali atlaikyti krūvą vaikų šokti, nes jie yra pagaminti iš pakenčiamas PE medžiagos.

4.【Įvairiems Tikslams】: Daugiafunkcinis būti naudojamos daug vietų, Vandenyno Žaisti Rutuliai yra tinkamos užpildyti kamuolys duobes, žaisti palapinės, playhouses, vaikai kamuolys baseinai, playpens, odrzuceń namai, ir tt.

5.【Šviesti, Pramogų】: Leisti vaikams žaisti kartu, Žaisti Palapinė Rutuliai gali padidinti savo bendrą informuotumą ir skatinti smegenų vystymąsi, teikiantis daug malonumo.

Specifikacijos Aprašymai
Modelio Numeris: Kamuoliukų Kamuolys Gpm
Kilmės: Žemyninė Kinija

Naujausi Atsiliepimai

Jums taip pat patiktų