Atsparumas Juosta Rankenos Tvirtas Naudotis Sporto Dirželis Spaustuvai, skirti LAT Skriemulys

Sandėlyje
€7.81 €6.17

Žymos: fitneso dirželis spaustuvai

Kategorijos: Sportas Ir Pramogos
Prekės kodas: # s204895

2 Poros Pasipriešinimo Juosta Rankenos Rankenos Fitneso Dirželis Platus Dizaino Sunkiųjų Kabelį Rankenos su Kieto ABS Šerdys, (4-Vnt.)

Savybės:

Naudotis Įranga: Puikus Atsparumas Juostų, Namų Salėse ir Kabelinės Mašinos, Boulingo Mašinos, treniruokliais.Jie yra suprojektuoti, kad sunkiausias pasipriešinimo juosta ar net kabelis mašina treniruotes.Labai aukštos pull-ups, pull-ups ir kitos pakabos pratimai naudotis mašina.

Ypač Plati, Dizainas: sporto diržo rankenos yra skirtos, kad tilptų visi vertus formų, jis tinka ir rankas puikiai ir palieka kambarį, ir rankenos yra skirtos būti platesnis ir patogesnis, nei įprastos rankenos.

Minkštas Putų Kamšalu Rankenos: sporto juosta rankenos yra suvynioti į minkštą poroloną, tvirtas ir neslidus, todėl juos patogiau laikyti.

Extra Strong Sunkiųjų Statybos: Susideda iš tvirto ABS core, storas austi nailono juostos ir kieto metalo D-žiedai.Priimti pažangios ryšio technologijos, kad ji stipri ir patvari.

Plačiau Ultra Premuim Sunkiųjų Rankena: patobulinta platesnis ir storesnis pasipriešinimo juosta rankena telpa visa ranka dydžių, ir yra pakankamai didelis, kad rankena, maksimalus svoris.

Techniniai duomenys:

Medžiaga: ABS+Putplastis+Nailonas+Metalas

Svoris: 160g

Dydis: 20.5x12cm/8.07x4.72inch

Spalva: Raudona/Mėlyna/Oranžinė/Geltona/Juoda

Komplektą Sudaro:

4x Pasipriešinimo Juosta Rankenos

Pastaba:

1.Prašome leisti 1-2cm klaidų, dėl rankinis matavimas, įsitikinkite, kad jūs neprieštaraujate, prieš jums užsisakyti.

2.Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.

Specifikacijos Aprašymai
Mokymo Vietos: GINKLAI
Modelio Numeris: 03KA7AK101167
Departamentas Pavadinimas: Unisex
Kilmės: Žemyninė Kinija
Tipo sportas: Stiprumo Mokymas
Prekės Pavadinimas: OOTDTY
Medžiaga:
Taikoma Fitneso Įranga: Stiprumas Mokymo Aparatai

Naujausi Atsiliepimai

Anon

2023-05-06

Produktas yra nieko, kaip aprašyta, labai pigus nerimtas plastiko. Pertraukos iškart mažomis KG traukia. Nereikia pirkti šį elementą, tai pinigų švaistymas. Pardavėjas yra NE bendradarbiavimo, sako, kad jis yra geros būklės ir būtų dirbti, o tai dabar aiškiai. Nereikia išleisti nė cento prie šio Pardavėjo. Žiūrėti Nuotraukas įtraukti tai, ką pardavėjas ragina "gerus" ir "naudingas". Pardavėjas taip pat nenori dirbti, sprendimas ne visi! Blogiausia patirtimi, aš kada nors turėjo Aliexpress.

Anon

2023-05-16

TNX

Anon

2023-05-31

OK OK OK OK OK OK OK OK OK OK OK OK OK OK OK OK OK OK OK OK OK OK OK OK OK OK OK OK OK OK OK OK OK OK OK OK OK OK OK OK OK OK OK OK OK OK OK OK OK OK OK OK OK OK OK OK OK OK OK OK OK OK OK OK.

Jums taip pat patiktų