DND Kauliukai Nustatyti, Roleplaying Game, Cthulhu Kauliukai Nustatyti ZHOORQI D&D Kubeliai MTG Rpg Rol Pathfinder stalo Žaidimas (Antikvarinis Mėlynos spalvos)

Sandėlyje
€267.12 €200.34

Kategorijos: Sportas Ir Pramogos
Prekės kodas: # s218467

ZHOORQI Žaidimo Kauliukai - Nukelia į kitą pasaulį

Tai tuščiaviduriai dnd kubas bus jūsų pavydėtinas pasirinkimas.

Nelaisvėje Cthulhu Kauliukai yra vienas iš daugelio dice, kad yra ypatingi.Kai jums pažvelgti į šias metalo kauliukai, galite aiškiai pamatyti grūdų kiekvieno Cthulhu Kubą ir jūs būsite nustebinti tuo, kaip išskirtinį ir ypatinga, ji yra

Patirtis specialus žaidimų patirtis

"Cthulhu" yra puikiai apdirbta į centrą kiekvieno polyhedral kubo.Jei jums mesti D&D metalinis kubas, gausite papildomą galią, todėl jūs galite įveikti visas kliūtis ir likti nenugalimas žaidimo metu.

Idealus pasirinkimas žaidimų

Kauliukai rinkinys yra pagamintas iš vario lydinio, kuris yra ilgalaikis ir nepraranda savo šviesos.D&D kauliukų rinkinys idealiai tinka įvairių vaidmenų žaidimų (Rpg), pvz Dungeons & Dragons, Pathfinder, Shadowrun, Magic the Gathering (MTG), Warhammer, Savage Pasaulių ir daug daugiau.Tai yra gražus rinkinys ir turi turėti savo kauliukus kolekcija.

Pilnas komplektas kauliukai

Šioje pakuotėje yra 1 x D20 pusių, 1 x D12, 2 x D10, 1 x D8, 1 x D6 ir 1 x D4 kauliukai. 7 vnt/nustatyti, patenkinti savo žaidimų poreikius.

Komentarų:

1.Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.

2. Po žaidimo, prašome nuolat juos saugiai į lauką, gali geriau pratęsti gyvenimą kauliukai.

Specifikacijos Aprašymai
Kilmės: Žemyninė Kinija
Modelio Numeris: 024-4
Prekės Pavadinimas: ZHOORQI

Naujausi Atsiliepimai

Jums taip pat patiktų