Originalus VSD PG9 GALIA.G8 G9 G7 PG 9 7-Sluoksnių OFF++ Stalo Teniso Blade PingPong Raketę de mesa tas pats su Uragano Ilgai

Sandėlyje
€308.26 €215.78

Kategorijos: Sportas Ir Pramogos
Prekės kodas: # s223108

VSD GALIA.G9 Stalo Teniso Ašmenys 7-sluoksnių medienos ašmenimis su didelio elastingumo ir puikios laikymo.Greitas atsigavimas nuo deformacijos ir superhigh greitis padaryti greitai-plius ataka linijos vairuotojas laisvai.Tipas: OFF++ Plys: 7 Svoris: apie 89g±5g Storis: apie 6,3 mm±0,2 mm Įrengtas Žaisti: Ataka Rankena: Ilga(Shakehand)-FL

Prašome atkreipti dėmesį, kad peilis Kinijos penhold taip pat galima, Jei norite, kad vienas penhold(trumpa rankenėle), prašome leiskite man žinoti iš anksto, kai jūs mokate už mentės, kitaip aš atsiųsime viena Ilga(shakehand)-FL su jumis.

T jo kaina yra tik VIENAS kontaktas

Prašome atkreipti dėmesį, apie pirminės pakuotės dėžutė:

1. Ašmenys yra ne originalios pakuotės lauke, kai ji yra išsiųstus, bet tai yra gerai supakuoti, kad tegul ji saugiai atvykti.

2. Jei jums reikia savo pirminės pakuotės dėžutė, jūs turite mokėti siuntimo išlaidų (9USD - 15USD, todėl originalioje pakuotėje dėžutėje yra realus svoris) originalioje pakuotėje dėžutė, ir prašome leiskite man žinoti, jei jums pasiūlymą, ačiū.

VSD POEWR.G8 Stalo Teniso Disko Modelis: OFF+ Sluoksnis: 5 Pilną Medienos Svoris: apie 86g±5g Storis: apie 6,0 mm±0,2 mm Tipas: Ataka Plius kilpinė Rankena: Shakehand (ilga rankena) - FL, Penhold (trumpa rankenėle) - CS !!!Ši kaina yra tik VIENAS kontaktas.

Rankena: Shakehand (ilga rankena) - FL, Penhold (trumpa rankenėle) - CS !!!Ši kaina yra tik VIENAS kontaktas.

Specifikacijos Aprašymai
Dydis: 158*152mm
Rankena Reiškia,: Laikymas Horizontaliai
Modelio Numeris: PG9
Apačioje: Gryno Medžio
Kilmės: Žemyninė Kinija
Baseboard Sluoksnis Skaičius: 17
prekės ženklas: DHS
Svoris: Heavy Tip Light Handle (Offensive)

Naujausi Atsiliepimai

Jums taip pat patiktų