1:12 Miniatiūriniai Lėlių Baldai, Medinės Spintos, Virtuvės Sienos Spintoje Kabo Spintoje Persirengimo Apstatymas Žaislas

Sandėlyje
€13.36 €7.48

Kategorijos: Lėlės Ir Jų Priedai
Prekės kodas: # s435511

Savybės: 1. Lėlių Aksesuaras: Lėlių namelio sienos kabinetas yra taikomas 1:12 masto dollhouses ir lėlės, sukurti lėlių scenos, pavyzdžiui, gyvenamasis kambarys, virtuvė, miegamasis ir kt.

2. Daugkartinio Naudojimo: Šviesi spalva, be blukimas, apskritai atrodo mielas ir išskirtinį.Gali būti labai micro kraštovaizdžio dekoracijos, amatų ir fotografijos rekvizitai.

3. Imituojamas Išvaizda: Rafinuotas kūrinys, dėmesį į detales, paviršiaus, burr nemokamai, nebraižo odos, sumodeliuoti ir ryškus, pritraukti dėmesį žmonių.

4. Nuostabi Dovana: Lėlių virtuvės spintelė gali būti mąstantis ir puiki dovana mylimam žmogui, draugams, šeimos nariams, lėlių kolekcininkų ir mėgėjų, jie bus taip, kaip ji.

5. Mediniai Medžiaga: 1:12 lėlių namelio sienos kabinetas priėmė puikiai beržas medžiagų, saugiai ir bekvapis, tvirtas ir tvirtas, jokios deformacijos, dėvėti, atsparus ir patvarus naudoti.

Specifikacija:

Elemento Tipas: Lėlių Namelio Sienos Kabinetas

Medžiaga: Beržas

Gaminio Dydis: Apytiksl. 8 x 9cm / x 3.1 3.5

Paketų Sąrašo: 1 x Lėlių namelio Sienos Kabinetas

Pastaba: Prašome leisti 2‑3cm paklaida dėl rankinis matavimas.Ačiū už jūsų supratimą.

Kaip naudoti: Naudoti tiesiogiai.

Specifikacijos Aprašymai
Modelio Numeris: Lėlės
Medžiaga: Mediena
Kilmės: Žemyninė Kinija
Rekomenduojame Amžius: 18+, 14+y, 12+y

Naujausi Atsiliepimai

Anon

2023-08-24

Viskas gerai, viskas gerai. Labai ačiū.

Jums taip pat patiktų