Maišelis – 2-Sezonas su Krepšys Suaugusiems ir Vaikams – Ežero miegmaišį, Kempingas ir Festivaliuose, kuriuos Lauke Pripučiami

Sandėlyje
€171.17

Kategorijos: Sportas Ir Pramogos
Prekės kodas: # s160580

Naktimis gali atšalti, kai esate lauke, bet jūs neturite jaudintis, su Lauko Ežero miegmaišį.100% poliesteris "shell" ir pamušalas su 300g M2 tuščiaviduris pluoštas pildymo suteikia optimalų komfortą ir užtikrina, kad šiluma yra uždaromos dėl veiklos, pvz., šeimos ar automobilių kempingas, ir net festivalio kempingas.Kai baigsite, naudojant miegmaišį, ji lengvai ritiniais iki į suspaudimo krepšys, siekiant sutaupyti vietos ir laiko jus mėgautis lauke.ŠILTAS IR PATOGUS, Kad 300g M2 tuščiaviduris pluoštas izoliacija pildymo šis paketas stiliaus miegmaišį kartu su poliesterio pamušalas ir 190T poliesteris " shell siūlo geresnes šilumos saugojimo, laikymo jūs šilčiau.

PILNO DYDŽIO MAIŠAS – Šis krepšys priemones 75 x 32 colių, kurie bus lengvai visiems, iki 71-colių arba 5-pėdų, 11-colių ir suteikia daug erdvės ir komforto.

IDEALIAI tinka 2 SEZONAS NAUDOJIMUI – Su temperatūra iki 45 laipsnių, galite pasinaudoti šia miegmaišį kartu su jumis visą pavasarį, vasarą ir ankstyvą rudenį sezonus (temperatūros priklausoma).

UNIVERSALUS NAUDOJIMAS – tai Ne tik miegmaišį idealiai tinka kempingų keliones ir sleepovers, tačiau ji taip pat suteikia puikų vietoje sėdėti stargazing, piknikai, festivaliai, laužų, ir daugiau.Tai yra lauko svarbus tiek vaikams, tiek suaugusiems.

PRODUKTO : 75" x 32"; Medžiagos: Shell: 100% 190T Poliesteris, Pamušalas: 100% Poliesteris, Įdarui: 300/g / M2 tuščiaviduris pluoštas, Užtrauktukas: #5 Nailono.Spalva: .

Specifikacijos Aprašymai
Sumontuotos Gaminio Matmenys L x W x H: 75.00 x 32.00 x 0.50 Cm
Spalva: Raudona
Kilmės šalis - Tekstilė: Importuoti
Įdaru: Medvilnės
Gamintojas Dalies Numeris: 75-CMP1023
Ilgis: Standard (Suitable for 1.8 m Height and Below)
Taikoma Žmonių: Suaugusiųjų
Savybės: suspaudimo
Viengubo Ir Dvigubo Miegmaišį: Užleidžiant Vieną Miegmaišį
Kategorijos: Medvilnės Miegmaišį
Surinkto Gaminio Svoris: 3.16 lbs
Gamintojas: Prekės Global
Kilmės: Žemyninė Kinija
prekės ženklas: Wakeman
Patogus Temperatūros Skalė: [0℃~-10℃]

Naujausi Atsiliepimai

Jums taip pat patiktų