Tarnauti Kavos Aparatas, 3-in-1 Pod Kavos virimo aparatas K-Taurė Kapsulių, maltos Kavos, Alaus, Palaidų Arbatos virimo aparatas, 6 iki 10 Uncija Taurė, Remov

Sandėlyje
€633.53

Kategorijos: Virtuvės Technika
Prekės kodas: # s223832

Kavos aparatas yra 3-in-1 prietaisas, kuris gali užvirinti arbatos, kavos ir naudoti beveik visų k-taurė kapsulės, tiesa, multi-tasker jūsų virtuvėje ar biure.

Yra 3 filtrai šis kūdikis kavos aparatas, todėl jūs galite lengvai padaryti taurės palaidų lapų arbatos taip pat.Ne virinama vandens atskirai, tiesiog pridėti savo arbatos lapų per minutę, jūs\\'ll turėti tobulą .

Pažangios srauto sistema šiame vieną tarnauti kavos virimo aparatas užtikrina tikslią užvirinti kiekvieną kartą.Greitai 6, 8 ar 10 uncijos puodelis su vienu mygtuko paspaudimu, ir jūs\\'ll būti egzotišku tik 60-100 sekundžių.

Tai k pod kavos virimo aparatas yra kompaktiškas ne tik 6,3 cm pločio ir 10.6 cm aukščio, todėl jūs\\'ll lengvai rasti kambarį už jį net mažiausias virtuvė.50 uncijos vandens bakas leidžia jums užvirinti iki 8 puodeliai prieš pildymo ir ji tvarko, puodukų iki 3,7 colių pločio ir 6,3 cm aukščio.

Leidžia iki 8 puodeliai prieš pildymo tarnauti grupės arba sumažinti korekcijai.Vandens lygis langą, taip pat aiškiai rodo vandens kiekį bake, todėl jį lengva suprasti, kai you\\'re veikia mažai, todėl galite pridėti daugiau prieš jūsų kitą užvirinti.

Vandens bakas ir auskarų vėrimo adata yra pagaminti iš BPA-free plastiko.Kavos filtrai krepšelį ir lašeline dėklas iššokti lengvai išplaunami.Ir kai it\\'s laiko giliai išvalyti, tiesiog įpilkite vandens ir acto, ir paleisti švarus ciklą su paprasta mygtuko paspaudimu.

Kai vidutinės taurės ir "start/stop" mygtukai, "flash", it\\'s laiko descale.Tiesiog išimkite pod, užvirinti 6 puodeliai paprasto vandens ir tada oho!Savo stovyklavimo kavos virimo aparatas yra putojantis švarus vėl!

Mes pasisakome už kokybišką ir apdailos mūsų produktų.premium rezultatus už metus į priekį su 2-jų metų garantija ir parama .

Specifikacijos Aprašymai
Žmogaus Įvesties Sąsaja: Jutiklinis ekranas
Prekės modelio numeris: Viltis-CM01
Specialios Paskirties Produktų: Asmens, Verslas, Mėgėjų
Gaminio Matmenys: 6.3 D x 7.08 W x 11.2 H
Spalva: Juoda
Speciali Funkcija: Maltos Kavos, Alaus, Naudoti Vieną Tarnauti Kavos Kapsulė Pod, Birios Arbatos gamintojas, Jūsų pasitenkinimas yra lygi mūsų pačių. Buy co
Talpa (Taurė): 5 puodeliai
Kilmės: Žemyninė Kinija
ASIN: B0BYZF1BX9
Eksterjeras Apdaila: Šlifuoto Nerūdijančio Plieno
Medžiaga: Nerūdijančio Plieno, plastikiniai
Pakuotės Tipas: Standartinė Pakuotė
Talpa: 1,5 Litrų
Stilius: Erdvės Taupymo, 3 1. Bendrosios Tarnauti Kavos virimo aparatas su Nuimamu 50 Oz Vandens Rezervuaras
Data Pirmą: Gegužės 5 d., 2023
Galia: 1150 watts
Rekomenduojamas Naudojimo Produktas: Patalpų
Įtampa: 120
Vienetų skaičius: 1
Modelio Pavadinimas: Viltis-CM01
Prekės Svoris: 4.45 Pounds, 4.45 pounds
Filtro Tipas: 3 filtrai k ankštys, Maltos Kavos,, Lapų Arbata
Kavos Virimo Aparatas Tipas: Drip, Kavos Virimo Aparatas
Darbo Režimas: palieskite mygtuką, valdymo
Įtraukti Komponentai: Kavos Filtras, Vieno Tarnauti Kavos Virimo Aparatas Įstaiga, Arbatos Lapų Filtras, Vadovas, Vieno Tarnauti Pod Adapteris
Prekės Pavadinimas: NoEnName_Null

Naujausi Atsiliepimai

Jums taip pat patiktų