Naktį Krepšinio Pašvaistė Švyti Tamsoje Krepšinio Dydis 7 29.5 Vaikams & Suaugusiųjų Atspindintis Žėrintis Krepšelį Kamuolys Pu Odos

Sandėlyje
€33.51 €16.75

Kategorijos: Sportas Ir Pramogos
Prekės kodas: # s46827

Kulka Taškų:

1、aukščiausios kokybės Medžiagos: vidaus patalpų ir lauko kamuolys yra pagamintas su sudėtinių higroskopiniai, patvarus kokybės odos su 100% nailono, likvidavimo ir guminę pūslę už puikų šuolį formos išlaikymo.

2、Slydimo Danga: Naujas dizainas daro, kad mūsų kamuolys ginčija savo tvarkymas!Vis dar atsimuša puikiai, bet lygaus paviršiaus bus iššūkis jums padidinti jūsų tvarkymo įgūdžius.

3、Indoor/Naktį Mokymas: Padidinti įgūdžių formavimo, tvarkymo sunkiau.Pagaminti naudoti patalpų viduje, tai kamuolys buvo skirta atlikti puikiai teismas.

4、Atspindintis Dizainas: kamuolys yra oficialaus dydžio krepšinio atrodo, ar šviečia nuotraukas ar vaizdo įrašus, kai fotoaparato blykstė yra.

5、Unikali Dovana: žibintai kamuolius nuotraukas ir vaizdo įrašus galite imtis yra labai pasidalijimo socialinės žiniasklaidos, pavyzdžiui, Instagram, Snapchat arba bet kuri kita vieta dalintis turiniu internete.

Savybės:

1.Medžiaga: vidaus patalpų ir lauko kamuolys yra pagamintas su sudėtinių higroskopiniai, patvarus kokybės odos su 100% nailono apvijos ir guminės pūslės puikus bounce formos išlaikymo.

2.Slydimo Danga: naujas dizainas, įsitikinkite, kad mūsų kamuolys ginčija savo tvarkymas!Vis dar atsimuša puikiai, bet lygaus paviršiaus bus iššūkis jums padidinti jūsų tvarkymo įgūdžius.

3.Patalpų/Naktis Mokymas: Padidinti įgūdžių formavimo, tvarkymo sunkiau.Pagaminti naudoti patalpų viduje, tai kamuolys buvo skirta atlikti puikiai teismas.

4.Šviesą atspindinčios: Į "CROSSWAY" KAMUOLYS yra oficialaus dydžio krepšinio atrodo, ar šviečia nuotraukas ar vaizdo įrašus, kai fotoaparato blykstė yra.

5.Unikali Dovana: žibintai kamuolius nuotraukas ir vaizdo įrašus galite imtis yra labai pasidalijimo socialinės žiniasklaidos, pavyzdžiui, Instagram, Snapchat arba bet kuri kita vieta dalintis turiniu internete.

Specifikacija: Gamintojas: už "Crossway"

Medžiaga: gumos sluoksniu, atspindinčiu PU veido

Spalva: spalvinga, atspindintis juoda, šviesą atspindintis baltas

Dydis: 7#

Tik atspindėta šviesa, savaime nėra apšviesti.

Pakavimo Sąrašas: 1 x krepšinis

1 x atlikti maišelis

2 x adata

1 x siurblys

1 x krepšinio ju

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.【Unikalus Atspindintis Išvaizda】Šansai yra, niekas žinote kada nors matė krepšinio kaip žėrintis krepšinio, ir visiems krepšinio mėgėjams, jūs žinote, bus tikrai nustebinti savo unikalų atspindintis išvaizdą.

2.【Patvarus PU Odos】vidaus ir lauko rutuliai yra pagaminti iš kompozicinių drėgmę sugeria oda, nailonas įvyniojimai ir butilo linijinės išlaikyti gerą šoktelėti formos.

3.【Nuostabi Dovana】švyti krepšinis yra geriausia dovana jauniesiems krepšinio gerbėjai, tai atspindinti krepšinis yra sukurta tam, kad jūs atliekate puikiai teismas.

4.【Puikus Bounce】Ryškios vaivorykštės spalvos, geras ieškote ir stipri jėga, tuo pačiu metu, gali dar odrzuceń puikiai ir yra tvirta ir lengva valdyti.

5.【Madingas ir Gražus】Tai foto ir video švyti tamsoje, krepšinis yra labai tinkami dalintis socialinėje žiniasklaidoje, jis atrodo labai madingas ir gražus.

Specifikacijos Aprašymai
Kilmės: Žemyninė Kinija
Modelio Numeris: Šviesos Krepšinis
Tipas: KAMUOLYS

Naujausi Atsiliepimai

Jums taip pat patiktų